DUUSK Garantie

DUUSK

Garantie

Voorwaarden

Hieronder omschrijven we de garantie die u van DUUSK mag verwachten,

Berekenen benodigde fundering
Voor u, maar ook voor ons is het niet prettig om voor verrassingen te komen te staan, voor u enorm vervelend en voor ons en ons Imago zeer schadelijk. Dat is voor ons de reden om niet op gevoel maar op feiten de juiste fundering te realiseren. De fundering wordt door ons berekend, het gewicht en de grond samenstelling bepalen de oppervlakte die nodig is voor een jaren lange fundering. Immers uw huis staat ook op een fundering die wanneer goed berekend niet zal verzakken.

Garantie op "niet" verzakken
Wij garanderen dat de DUUSK fundering niet zal verzakken, wanneer dit door welke oorzaak dan ook toch mocht voorvallen dan zullen wij deze kosteloos herstellen gedurende de periode dat u het grafmonument in beheer hebt. Wij zijn regelmatig op de begraafplaatsen en zullen dit direct uitvoeren wanneer wij een inspectie ronde maken. Dat is onze standaard garantie.

Grafmonument materialen
Wij gebruiken uitsluitend kwaliteits materialen, lijmen en funderingspalen en verbinding materialen, waar wij u 25 jaar garantie op geven.

Grafmonument letters
De Aluminium letters & Accessoires en RVS letters & Accessoires geven wij 25 jaar garantie op. Aluminium is een metaalsoort die niet roest en niet aan corrosie onderhevig is wanneer geplaatst op de begraafplaats. Wij geven 25 jaar garantie op de verlijming van deze RVS en Aluminium elementen. Wij maken gebruik van de nieuwste lijmtechnieken die dit mogelijk maken. Mocht het toch voorkomen dat wij de verlijming niet goed hebben uitgevoerd, dan herstellen wij dit kosteloos.

Wij zijn regelmatig aanwezig op de begraafplaatsen en maken jaarlijks een inspectie ronde. Als wij onvolkomenheden zien in de door ons gemaakte en geplaatste grafmonumenten dan herstellen we dit direct, we zouden dat zelf ook prettig vinden. Wilt u graag dat wij u op de hoogte brengen als dit is voorgevallen, dan zullen we dat in onze administratie vastleggen.

Uw verhaal

Wordt bij DUUSK vertaald

 • “We horen graag eest uw verhaal en wat u exact verwacht van de prijs en het ontwerp”

  — Ontwerp en realisatie

 • “Zo kunnen we u de juiste voorbeelden laten zien die aan uw verwachting voldoen”

  — Afstemmen verwachting en resultaat

 • “Wij willen voorkomen dat u meer uit gaat geven dan dat u gepaldn had”

  —Handelen in emotie

 • “Wij willen graag dat laten zien wat uw verhaal exact weergeeft”

  —Tevreden klanten

 1. Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
 2. Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
 3. Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
 4. Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co