Cortenstaal
Ontwerp en realisatie

Zoekt u een Cortenstaal grafmonument of accessoire en wilt u de mogelijkheden weten, dan helpen we u graag deze te vertalen naar een passen ontwerp.

DUUSK is sterk in design en vormgeving, samen met een werktuigbouwkundig constructeur worden de design technisch geƫvalueerd. Moderne cortenstaal design combineren met traditioneel graniet.

Uw verhaal staat centraal en wordt door DUUSK verbeeld naar een kunstzinnig ontwerp.

Onderstaande voorbeelden zijn inspiratie mogelijkheden voor wat er mogelijk is met Cortenstaal.

https://www.google.nl/search?q=cortenstaal+buigen&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiq5oHM-5jaAhXFIlAKHU6KBi8Q_AUICigB&biw=1707&bih=844&dpr=1.13#imgrc=HBjYUe9tXVF3dM:

Cortenstaal ontwerp mogelijkheden

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden op het internet: "Cortenstaal Showtuin" zo horen we graag van u de specifieke elementen die u aanspreken en ontwerpen zo een nieuw, uniek en persoonlijk grafmonument.

Cortenstaal inspriatie mogelijheden op het internet voor grafmonumenten
Inspiratie

Cortenstaal mogelijkheden

Ontwerp mogelijkheden

Cortenstaal krijgt zijn mooie kleur als het wordt bloot gesteld aan de buitenlucht, je kunt het buigen. lassen, walsen, snijden. Deze bewerkingsmogelijkheden maakt dat wij het een prachtig materiaal vinden om voor u persoonlijke & kunstzinnige ontwerpen te realiseren.

Duurzaam & Robuust

Cortenstaal gaat 8 x langer mee dan de gangbare staalsoorten. In de tijd wordt de oxidehuid gevormd die het onderliggende materiaal afsluit van de weersinvloeden, daarom zijn er geen verflagen nodig zijn.

Info COR-TEN staal "Wetenschap"

Architectuur

Aanvankelijk werd cortenstaal vooral toegepast in de scheepsbouw en in de bruggenbouw. Inmiddels wordt dit materiaal veel toegepast voor Grafmonumenten en accessoires.

Inspiratie Architectuur Info Architectuur

Accessoires

Met Cortenstaal kunnen wij unieke & persoonlijke accessoires ontwerpen die u kunt toevoegen aan een granieten grafmonument of aan een keramisch grafmonument of aan een keramiek in graniet grafmonument.

Vlinder Figuren, Harten
Uw verhaal

Wordt bij DUUSK vertaald

 • “We horen graag eerst uw verhaal en wat u exact verwacht van de prijs en het ontwerp.”

  — Afstemmen verwachting en resultaat

 • “Wij willen graag dat u ook na 5 jaar achter dezelfde beslissing staat.”

  —Voorkom handelen in emotie

 • “Voor een prachtig resultaat, doen graag iets extra. ”

  —Uw tevredenheid is bepalend voor onze toekomst

  >
 1. Grafmonumenten
 2. Urnen drenthe en emmen
 3. Grafstenen